بیش از 700 هزار نفر تحت پوشش آب و فاضلاب شهری استان زنجان قرار دارند/ توزیع آب شرب در ماهنشان و گرماب از طریق کیوسکهای آب آشامیدنی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان با اشاره به جمعیت تحت پوشش آب فاضلاب شهری زنجان گفت: بیش از 700 هزار نفر تحت پوشش آب و فاضلاب شهری استان زنجان قرار دارند.
به گزارش موج رسا; علیرضا جزء قاسمی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جمعیت تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان از 648 هزار نفر به بیش از 721 هزار نفر و از 19 شهر به 21 شهر افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه با وجود مشکلات مالی فراوان خدمات ماندگاری در حوزه آب و فاضلاب در شهر های استان زنجان ارائه شده است افزود:در دولت یازدهم آزمایشگاه مرجع آب زنجان با اعتبار 17 میلیارد ریال و در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع احداث و تجهیز شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان همچنین افزود: آزمایشگاه مرکزی زنجان که با استانداردهای معتبر بین المللی برای حصول اطمینان از وضعیت کیفی آب آشامیدنی شهرهای استان زنجان احداث شده است که شامل بخش های آزمایشگاه باکتریالوژی، آزمایشگاه فیزیک، شیمیایی وآزمایشگاه بیولوژی میباشد.
وی همچنین از توسعه خط انتقال و شبکه توزیع آب شرب در شهرهای استان به میزان 83 کیلومتر و با اعتبار 335 میلیارد ریال و همینطور اصلاح و باز سازی شبکه فرسوده آب در سطح استان به میزان 60 کیلومتر با اعتبار 66 میلیارد ریال خبرداد.
رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان همچنین از افزایش ظرفیت تامین آب شرب مورد نیاز شهرهای استان به میزان یک هزار لیتر در ثانیه با حفر 24 حلقه چاه و تجهیز 17 حلقه چاه آب و بهسازی ظرفیت تصفیه خانه آب زنجان با اعتبار 71.6 میلیارد ریال را قسمتی دیگر از اقدامات شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان در دولت یازدهم برشمرد.
جزء قاسمی با اشاره به جداسازی آب شرب از آب بهداشتی در ماهنشان و گرماب گفت: شهرهای ماهنشان و گرماب جزو معدود شهرهای کشور در جداسازی شبکه آب شرب از آب بهداشتی است.
وی گفت: شهرهای ماهنشان و گرماب در استان زنجان جزو معدود شهرهایی در کشور هستند که شبکه آب شرب شهری از آب بهداشتی آن مجزا شده و این در جلوگیری از اتلاف آب آشامیدنی به طور چشمگیری موثر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان با اشاره به کدورت و شوری بالای آب در شهرهای ماهنشان و گرماب افزود: به همین دلیل آب شرب این شهرها به وسیله دستگاههای آب شیرین کن تامین و شبکه آب شهری نیز برای مصارف بهداشتی از سوی شهروندان مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه آب شرب در شهرهای ماهنشان و گرماب از طریق کیوسکهای آب آشامیدنی توزیع میشود گفت: مشترکین آب در این شهرها با کارت اعتباری میتوانند به میزان مورد نیاز آب از طریق دستگاههای فروش آب خریداری کنند.
جرءقاسمی همچنین اعلام کرد: در شهر ماهنشان آب آشامیدنی بدون محدودیت و از طریق کارتهای اعتباری آب در30 کیوسک توزیع آب آشامیدنی عرضه میشود.
وی هدف از اجرای این پروژه را بهبود پارامترهای کیفی آب شرب و جلوگیری از اتلاف آب آشامیدنی که برای تولید آن هزینه و زمان قابل توجهی اختصاص داده شده است عنوان کرد.
گفتنی است با وجود کدورت آب در شهر ماهنشان و تلاشهای بسیار برای تامین آب در این شهر، سرانه مصرف ماهنشانیها با 355 لیتر در استان بیشتر از همه شهرها است.
//ع
انتهای خبر/